Liquiditeit van Bitrise-munten groeit met +900% in 3 weken, waardoor het de snelst groeiende cryptovaluta is

Liquiditeit van Bitrise-munten groeit met +900% in 3 weken, waardoor het de snelst groeiende cryptovaluta is

De groei van cryptocurrency kan op veel manieren worden beoordeeld. Een daarvan is de groei van de liquiditeit, omdat het weergeeft hoe beleggers de beschikbare tokens kopen. Bitrise-munten staan ​​bovenaan onder cryptomunten met de snelste liquiditeitsgroei van de afgelopen weken.

 

Bitrise

Volgens de statistieken die door het team zijn gedeeld, groeide de liquiditeit van de munt van een dieptepunt van 100k naar +900k, wat een groei van +900% is in slechts drie weken. Dit zijn statistieken die de meeste cryptomunten op de markt niet kunnen opleveren. Dus wat heeft zo’n enorme groei veroorzaakt?

Er zijn de afgelopen twee maanden veel activiteiten rond de Bitrise-cryptomunt geweest. Deze activiteiten hebben de vraag en de prijs van de munt in een gestaag tempo doen stijgen. App voor crypto vind je online. Nu zijn steeds meer investeerders geïnteresseerd in deze munt en de afgelopen drie weken waren de perfecte tijd om in de Bitrise-munt te investeren.

 

Toestroom van nieuwe leden

Er is een toestroom van nieuwe leden die zich bij Bitrise cryptomunt aansluiten. In de afgelopen weken hebben duizenden nieuwe crypto-investeerders Bitrise-tokens gekocht. Dit omvat communityleden van enkele van de grootste munten die momenteel op de markt zijn.

Een goed voorbeeld zijn de duizenden Safemoon- en Shiba Inu-gemeenschapsleden die elke dag lid worden van Bitrise-munten. Voor degenen die Bitrise-nieuws op de voet hebben gevolgd, ze moeten het artikel zijn tegengekomen over Safemoon-walvissen die zich bij de Bitrise-munt aansluiten.

Dit zijn slechts enkele van de factoren die hebben bijgedragen aan de groei van de liquiditeit van Bitrise-munten met meer dan +900%. Maar deze cijfers komen niet uit het niets. Er is zoveel dat het team achter de schermen heeft gedaan dat zulke enorme bewegingen mogelijk maakt.

Britse cryptomunt

Bitrise cryptomunt tokenomics hebben een cruciale rol gespeeld bij het aantrekken van een groot aantal nieuwe leden. Dit is een hyperdeflatoir token, en dus zullen de vraag naar en de prijs van tokens automatisch toenemen bij elke transactie. Het token maakt gebruik van een terugkooptechniek om tokens in omloop te verminderen.

 

Om de voorraad tokens te reguleren, heeft Bitrise het terugkoop- en brandproces geautomatiseerd. Dit maakt het de eerste cryptocurrency die automatische terugkoop omvat met een daadwerkelijk gebruik van betalingssystemen.

Elke 5% van de vergoeding van 12% die bij elke verkooptransactie in rekening wordt gebracht, gaat naar het terugkoopcontract. Het contract koopt vervolgens automatisch tokens uit de liquiditeitspool en de gekochte tokens worden onmiddellijk verbrand. Dat is hoe token-liquiditeit wordt gereguleerd.

De BNB-tokens die op tokenonics zijn vastgelegd, trekken ook nieuwe leden aan. 4% van de vergoeding van 12% wordt verdeeld onder de tokenhouders in BNB’s. De beloningen worden elke 60 minuten automatisch naar de portefeuilles van tokenhouders gestuurd. De meeste beleggers vinden dit spannend omdat ze altijd gedwongen zijn om reflecties te vragen.

 

Producten

De producten die het team tot nu toe heeft gelanceerd, hebben ook een cruciale rol gespeeld bij het aantrekken van nieuwe investeerders. Crpyto nieuws van vandaag lezen online mogelijk. De Bitrise dApp-portemonnee is een van de producten die veel nieuwe leden binnenhaalt vanwege de ongeëvenaarde functionaliteiten. Bitrise Audits en Techrate Audit, gelanceerd in augustus, hebben zeer goed gepresteerd. Hoewel ze zich nog in de ontwikkelingsfase bevinden, creëren Bitrise-uitwisseling en IBitrise-blockchain ook tractie rond Bitrise-cryptomunten.

Het is belangrijk op te merken dat, afgezien van de dApp-portemonnee, de aankondiging van het stakingsproces indirect heeft bijgedragen aan de groei van de liquiditeit van Bitrise-munten. Meer investeerders kopen het token in bulk voor het stakingsproces.

Experts van cryptomunten zijn van mening dat de token-liquiditeit binnenkort de marktkapitalisatie van $ 1 miljoen zal bereiken na de lancering van het uitzetprogramma voor het delen van inkomsten. Het zal interessant zijn om te zien hoe de liquiditeit van Bitrise cryptomunten zich zal gedragen voor en na de lancering van het stakingsproces.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top