De toekomst van het lezen van boeken

De toekomst van het lezen van boeken

Aan alle individuen over de hele planeet die graag boeken, tijdschriften, kranten, enzovoort begrijpen, wens ik een ieder van jullie een deel van de betere benadering voor het doorlezen van boeken, zoals ik nu doe, te kennen en te verwijderen.

Mijn interesse neemt door. Ik besteed een groot deel van mijn extra tijd aan het begrijpen van boek, tijdschrift en papier. Soms las ik vier tot vijf boeken tegelijk. Ik stopte regelmatig mijn boek in mijn rugzak en had ze constant bij me. Ik ga graag naar een boekwinkel en koop een nieuw boek.

Eindelijk denk ik aan handige begripsgadgets. Het is een andere showinnovatie met een hoog doel, genaamd Electronic Paper Display. Het scherm werkt met inkt, net als boeken en papier, maar laat het inktmolecuul elektronisch zien.

Tegenwoordig zijn er talloze veelzijdige gadgets op de markt, zoals Mobi Pocket, Palm eReader, Sony Connect en Kindle. Ik ben lange tijd een fervent gebruiker van digitale boeken geweest en heb vrijwel elk eReading-apparaat gebruikt. De meest recente gadget die ik heb gekocht, is Kindle. Zoals mijn ervaring heeft aangegeven, is dit de meest begrijpende gadget. Haar. scherm is vrijwel net zo scherp en regelmatig als het lezen van inkt op papier, zelfs bij prachtig daglicht, en helemaal niet zoals de spanning en schittering van een pc-scherm. Het kan op afstand boeken, papier en tijdschriften downloaden in de Kindle Store, allemaal zonder pc. De Kindle Store bevat meer dan 90.000 boeken die binnen een oogwenk kunnen worden gekocht en op afstand naar Kindle kunnen worden overgebracht. Het hoogtepunt van het voorbeeldboek is briljant. Ik heb talloze boeken geprobeerd en een paar gekocht, afhankelijk van deze voorbeelden. Een paar voorbeelden gaven een paar secties en brachten me echt in het boek, terwijl een paar tests minimaal meer waren dan de hoofdstuk voor hoofdstuk lijst en een paar pagina’s. Evenzo kan ik Amerikaanse topkranten lezen, waaronder The New York Times, Wall Street Journal, enzovoort

Andere goede hoogtepunten is Kindle Now. Je biedt een gespreksaanzet aan en klikt binnen een paar ogenblikken op Verzenden, je krijgt een paar reacties met de verwachting dat je gratis wordt verzonden. Dit was erg handig toen ik van een pc kwam en gewoon een snel antwoord nodig had. Dit was echt eenvoudiger dan googlen, omdat ik drie geweldige oplossingen vond voor elke vraag die ik stelde. Ignite Remember werkte voor New Oxford American Dictionary en gratis inherente toegang tot de wereld, algemeen uitgebreid en vooruitstrevend naslagwerk – Wikipedia.rg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top